STEMMENWERK

Dankzij privé les en coaching van VRT logopediste Christel Lacroix, Mique Acke en zangdocenten Parscale De Turck en Peter De Smet, beschikt Kobe over een perfecte uitspraak die hij gebruikt voor stemmenwerk en voice overs.

 

Zo las hij in het verleden niet enkel trailers in voor KETNET, maar is hij ondertussen vaste stem voor het digitale kookkanaal Njam. Hier is hij te horen als mannelijke stem bij documentaires, spots en trailers.

Dubbingwerk levert Kobe voor reeksen zoals Wickie de Viking, Plop en de Peppers en  Maya de bij. Als het personage Flin, in de ridderreeks Flin & Flo,  neemt hij niet enkel de stem maar ook het poppenspel voor zijn rekening.

 

Verder is Kobe te horen in audiotours bij Musea en occasionele radiospots.

 

REFERENTIES: Disney's Beauty and the Beast, The son of Bigfoot, Captain Underpants, The game show from my parents garage, four and a half friends, 100% coco, de club van Sinterklaas,Njam! , Studio100 tv, Wickie de Viking, Nils Holgersson Ketnet, VRT, Plop en de Peppers, K3, hotel op stelten, Maya de bij, ACE Studio, Sonicville, Option Media…

Download
kobe_voicereel-2016.mp3
MP3 Audio bestand 3.2 MB