ACTEREN

Oorspronkelijk bedoelt als vakantiejob rolt Kobe letterlijk in de jeugdserie ‘Spring’ waar hij 5 seizoenen lang de rol van David Vercauteren voor zijn rekening neemt.  Voordien is hij reeds door acteren gefascineerd en gaat hij zodus ook aan de slag bij de Belgische Improvisatie Liga als vaste speler.

 

Door de jaren heen fungeert kobe met gast – en hoofdrollen in verschillende reeksen voor Ketnet, VTM en VRT en ook op het witte doek in de film ‘Brabançonne’.

 

Ook in het theater is hij terug te vinden. Zo staat hij in 2015 op de scene van de Antwerpse Stadschouwburg waar hij meespeelt in de internationale theatersensatie ‘War Horse’. Meteen hierna verschijnt hij op het scherm als Ingmar in de 6 delige ridderreeks ‘de zoon van Artan’ en als Pieter Verlinden in de jeugdreeks Ghost Rockers.

 

Van 2016 tem 2017 is hij te zien in de officiële Disney musical 'The Lion King' te Nederland waarin hij de rol van wrattenzwijn Pumbaa voor zijn rekening neemt.

 

Aansluitend is hij in België terug te vinden als Sebastian in 'Disney's The Little Mermaid' en speelt hij in het voorjaar van 2018 in de Vlaamse versie van de West End hit: 'The Play that goes wrong'.

 

REFERENTIES: The Lion King, The play that goes wrong, Lang Leve, Ghost Rockers, Flin en Flo, Spring, de Zoon van Artan, BIL, Music Hall, Stage entertainment,Brabançonne, H.I.T.