MAGIC CONSULTING

Dankzij zijn jarenlange fascinatie voor het goochelen en zijn uitgebreide kennis ervan, staat Kobe diverse projecten en personen bij als ‘Magic Consultant’.

 

Hierbij creëert hij op vraag van de klant de unieke magische ervaring die hun project nodig heeft. Van een illusie in een theaterproductie, tot een magisch accent in een televisieshow.

Van het ontwerp en design van de goochelapparaat tot de gehele uitwerking van de act. Dankzij zijn kennis en eigen ervaring van de theater- en televisiewereld, weet Kobe perfect op de wensen van de klant in te spelen.

 

Zo laat Kobe het nieuwe logo van een bedrijf op magische wijze verschijnen of verhuurt hij diverse illusies en objecten als aankleding van fotoshoots of reclamespots. Dit gaat van een simpele hoed om een konijn in te laten verschijnen tot een doorzaagkist om de assistente door te zagen.

 

Kortom;  in de wereld van magie en illusie is àlles mogelijk!

 

 

REFERENTIES: Studio 100, Music Hall, loge 10 producties, K’s Choice, VRT, VTMkzoom, Ketnet, Q-Music, VIER, VMMA, NTG, Het Paleis, Philippe Geubels, Walter Baele