MAGIE

Sinds jonge leeftijd slaagt Kobe erin om het goochelen in een nieuw jasje te steken en dankzij zijn televisiewerk maakt hij er een heel nieuwe generatie terug warm voor.

 

Zijn unieke aanpak staat garant voor originele routines die hij steeds met een knipoog brengt. Niet enkel is hij voor ‘podium werk’ te boeken. Hij breng ook magie recht onder de ogen van het verbaasde publiek met zijn ‘close up werk’. Hierbij ontstaat de illusie letterlijk in de handen van de toeschouwer. Perfect voor recepties en bedrijfsfeesten.

 

Na het winnen van verschillende prijzen in binnen- en buitenland, het maken van tv programma’s rond goochelen en het rondtoeren met eigen shows door de Benelux , neemt Kobe afscheid van de verwonderde kinderogen. Vanaf dan wil hij enkel nog volwassenen misleiden en reist hij doorheen het land met korte acts, close up werk of zijn 40 minuten durende show ‘Niets in de mouwen’.

 

Kobe creëert ook acts op maat naar de wens van de klant en maakt zo  hun event tot een unieke belevenis.

 

 

REFERENTIES: Ketnet, Studio 100, VT4, Plopsaland, Abrakodabra, Villa Vanthilt, Cafe Corsari, Vanthilt on Tour, AVS, Casino Blankenberge, Kursaal Oostende, diverse CC’s en bedrijven…