Kobe brak als acteur door dankzij de jeugdserie Spring waar hij 5 seizoenen lang de rol van David Vercauteren voor zijn rekening nam. In diezelfde periode ging hij aan de slag als vaste speler bij de Belgische Improvisatie Liga.

 

Als vaste acteur en gastacteur speelt hij de daaropvolgende jaren op regelmatige basis mee in diverse televisiereeksen voor Ketnet, VRT en VMMA. Ook op het witte doek verschijnt hij in diverse films.

 

In het theater had hij het geluk om met verschillende grote productiehuizen te mogen samenwerken; Stage Entertainment, Music Hall, Studio 100 etc.

 

In 2016 nam Kobe gedurende een heel seizoen de rol van Pumbaa voor zijn rekening in Disney’s The Lion King in Nederland. Het daaropvolgende jaar was hij in Vlaanderen te zien als Sebastiaan in Disney’s The Little Mermaid. Telkens met succes, want andere rollen bleven niet uit.

 

  • REFERENTIES TV: Spring, Abdakodabra, Lang Leve, Ghost Rockers, Flin & Flo, de zoon van Artan, Mega Mindy, Kosmoo, Plop en de Kabouterbaby, Brabançonne, H.I.T., Fair Trade, James de musical, ...
  • REFERENTIES THEATER: Abrakodabra de duivel in het doosje, Josephine B, Belgische Improvisatie Liga, War Horse, Disney’s The Lion King, Disney’s the Little Mermaid, The Play that goes wrong, 40-45, Monthy Python’s Spamalot, Aladdin, De Scouts Forever, The Sound of Music, 70 jaar Jan Van Dycke, ...

Smallfoot, Toy Story 4, Mary Poppins Returns, Beauty and the Beast. Het zijn enkele producties waaraan Kobe zijn medewerking verleende.

 

Dankzij privéles en coaching van VRT logopediste Christel Lacroix, Mique Acke en zangdocenten Parscale De Turck en Peter De Smet, beschikt Kobe over een getrainde uitspraak voor dubbingwerk en voice-overs.

 

De stem van Kobe is niet enkel te horen in verschillende animatiereeksen, films en reclamespots, ook is hij een vaste stem voor het kookkanaal Njam! Verder is Kobe erg bedreven in het poppenspel. Zo neemt hij de stem van het personage Flin uit de ridderreeks Flin & Flo voor zijn rekening.

 

  • REFERENTIES REEKSEN: Wickie de Viking, Plop en de Peppers, Maya de Bij, Mr Magoo, Waffie, Braniacs, Nate is Late, Bed & Biscuit, Robin Hood, Soy Luna, Endangered Species, the Horn Quarted, Furiki Wheels, Nils Holgerson, The game show from my parents garage, De Freggels, Interstellar Ella, de Smurfen, Ninja Express…
  • REFERENTIES FILMS: K3 hotel op stelten, Toy Story 4, Pokémon: Detective Pikachu, The Queen’s Corgi, Wonder Park, Mary Poppins returns, Smallfoot, Guust Flater, Sherlock Gnomes, Paddington 2, Lego Ninja Go, The son of Bigfoot, Captain Underpants, the first epic movie, Beauty and the beast, Sonic The Hedgehog,…